Ja, registreren moet, om twee redenen:

1. Privacy
Vertonen van oude foto's mag niet meer zomaar en public. Er zullen hier ook beelden verschijnen met 'gewone zeilers' (niet-staf) die mogelijk niks van deze website of de reünie weten. En misschien wel halfblote kindertjes - ojee! Afgeschermd kun je lekker los gaan met zelf te uploaden beeld en/of teksten (met al die CSLE-sex, drugs en rock & roll...).

2. Spamprotectie
Dit geldt voor het zelf uploaden van tekst of beeld, of als je wilt reageren. Nogal wiedes, want zonder registratie vooraf zou elke ongenode gast hier zijn bagger kunnen dumpen.

Hoe dan?
Nodig voor registratie is: je naam, een gebruikersnaam (mag eigen naam zijn), wachtwoord en mailadres; de algemene voorwaarden stellen weinig voor maar zijn niet te vermijden.

Na registratie krijg je automatisch een mail toegestuurd. Klik op de link in dat mailtje om je aanmelding te bevestigen. Heb enig geduld – die aanmelding kan effe duren.

Let op: deze registratie geldt niet als aanmelding voor de reünie, maar louter om te kunnen participeren in de voorpret via deze site. En mogelijk de napret, na de reünie.