"Privacy toestemming verlopen"

Mogelijk ontving (of ontvang) je een mailtje met de melding dat de door jou gegeven privacy toestemming voor deze website bijna is verlopen. Dat is geen spam.
Het is een automatisch gegenereerd bericht, een jaar nadat je je registreerde op deze site om berichten te kunnen lezen of plaatsen. Dit hangt samen met de Nederlandse en Europese privacy wetgeving. Dit staat geheel los van je aanmelding voor de reünie; daar verandert niets aan.

Kan ook zijn dat je helemaal niets ontvangt over een verlopen toestemming, maar dat jouw toestemming ('consent') toch is verlopen, waardoor je wellicht niet meer kunt inloggen. Lukt inloggen niet (meer), meld je dan opnieuw aan. Door eventueel opnieuw de privacyregels te accepteren lukt het dan naar verwachting wel. Zo niet, vraag uw webmaster.